Asiakkaiden tarinat

”Puolisoni osti minulle syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Riitalle. Hieman pelotti mennä hierojalle, koska en ollut
aiemmin käynyt. Minulla oli useamman vuoden ajan kipuja mm. hartioissa, päänahassa, lavoissa, käsissä, olkapäässä ja korvissa. Onneksi puolisoni osti minulle lahjakortin. Kaikki nämä vaivat jäivät Riitan hierontapöydälle. Lisäksi ryhtini parantui huomattavasti. Luulin, että huono ryhti oli osa minua, mutta se johtuikin lihasten kireydestä. Ihmeellisintä oli, että hieronta ei sattunut minuun, olen melko herkkänahkainen. Tuntui, että olen asiantuntevissa ja turvallisissa käsissä.”
– Taija –

”Etsin hierojaa, kun olin jumissa vähän joka paikasta. Työkaverini suositteli Riittaa ja antoi puhelinnumeron. Soitin ja varasin ajan. Ensimmäiset kerrat tuntuivat siltä, että ei ikinä enää mutta nyt kun olen käynyt pidemmän aikaa kerran kuukaudessa, niin en voi olla enää ilman joka kuukautista hierontatuokiota. Tietysti jumeja syntyy miun työn takia, mutta en oo enää niin juntturassa kun silloin alussa. Oon käyny muuallakin hierottavana aiemmin, mutta täytyy sanoa, että Riitta on paras. Löytää joka kerran ne imelät paikat joita täytyy mutkutella.”
– Mervi –

”Ongelmanani oli reilun kuukauden yhtäjaksoinen päänsärky. Sairaalassa otettiin kaikki mahdolliset kokeet
magneettikuvia ja selkäydinnestettä myöten, mitään ei löytynyt. Äitini vinkkasi, että on olemassa purentahierontaa ja Riitta Pappinen tekee sitä. Innostuin ja päätin kokeilla, josko hoidosta olisi minulle apua. Pääsin Riitan Voice well-hoidolla päänsärystä eroon. Hoitomuoto on hyvin miellyttävä ja silmiä avaava. Riitan käsissä on mieletön taika, otteet ovat erittäin miellyttäviä.”
– Ilona –

”Ensin jumiutui selkä, hieronta auttoi, sitten otin hierontaa myös niska-hartia-vaivoihin. Kaularangan alin tai selkärangan ylin nikama kului ja välilevy pullistui. Taas piti hieroa ja venytellä. Sitten katkesi jalka, tämä vaati jo pitkäaikaista hoitoa. Sairastuin astmaan, vaivoihin auttoi kiinalainen akupainanta ja japanilainen Shiatsu. Rupesin käymään säännöllisesti kokovartalohieronnassa ja epäsäännöllisesti Shiatsussa.”
”Ensin hain sijaista, kun vakituinen hieroja oli kesälomalla. Sitten huomasin, että Riitta hallitsee niin klassisen hieronnan kuin Shiatsunkin. Kun kyselin aikoja, Riitta kertoi VoiceWell-menetelmästä.”
”Koen hoidon minulle sopivaksi, koska siinä pystyy ottamaan huomioon jalkojen virheasennoista ja kaularangan nikaman pullistumasta aiheutuneet jännitykset sekä myös yskimisestä aiheutuvat rintalihasten kipeytymiset. Saan ikään kuin kerralla Shiatsun ja klassisen hieronnan.”
”Hieronnassa ja luontaishoidoissa on hyvää sekin, että voi keskustella hoitajan kanssa mistä tahansa, eikä asiat leviä pidemmälle. On kuin saisi psykoterapiaa samalla. Myöskään toisen ihmisen kosketusta ei pidä vähätellä. Hieronnassa on lupa koskea. Hoidon jälkeen on kauan hyvä olo, uni maistuu, verenpaine on kurissa ja jalat pysyvät lämpiminä, kun veri kiertää. Parasta on juuri tuo hyvän olon tunne.”
– Matti –

”Lähdin hakemaan apua äänenkäyttöön liittyvien lihasten rentoutukseen ja mm. niska-hartiaseudun jännitystilaan koska laulan melko paljon.”
”Sain vinkin toiselta hoitajalta joka suositteli EneRiittaa kun hän itse oli lomalla.”
”Hoito on ollut hyvin rentouttavaa ja kokonaisvaltaista ja kipeitä paikkoja on löytynyt paljon ympäri kehoa, mutta se hoidon jälkeinen rentouden tunne on se mikä tuo hyvän olon ja ääni kulkee hoidon jälkeen tosi hyvin koska laulajahan käyttää koko kehoa äänentuottoon.”
”Ehdottomasti suosittelen kaikille äänityöläisille, laulajille kuin muillekin EneRiitan hoitoja.”
– Nm. Laulajapoika –

Ajanvaraus 
WhatsApp sovelluksella viesti 
050 305 8115
riitta@eneriitta.fi
Signal - turvallinen pikaviesti